Reacties

Reacties

We vinden het erg leuk als je een reactie plaatst.

4 gedachten over “Reacties

 1. Vandaag hebben wij met onze Belle en haar 8 pups een puppyparcours gedaan. Alle nieuwe eigenaren waren ook aanwezig. We zijn zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen. Na een deskundige uitleg van Jan, hebben we genoten om de pups te zien op het parcours.
  En toen kon het knuffelen beginnen terwijl Jan alle vragen deskundig beantwoordde. Jan & Co; hartstikke bedankt !

 2. Jan is een kundige en geduldige leraar. Hij heeft oog voor het welzijn van geleider en hond. Met leuke oefeningen zorgt hij er voor dat je een team wordt met je hond en dat er samenwerking plaatsvindt. Mooi om te zien hoe zich dit binnen 1 les al kan ontwikkelen. Echt een aanrader!

 3. Samen met mijn super drukke vrolijke jonge rottweilertje hebben wij met veel plezier inmiddels een aantal lessen bij Jan gevolgd.
  De naam vd hondenschool is heel doeltreffend, Together, want dat is ook echt wat je doet, je bent samen aan het werk. Samen werk je op een creatieve manier aan aandacht, concentratie, bewustwording, balans. Dit doen we in een kleine groep, waarbij je individueel samen met je hond werkt. Hierdoor ben je de hele les echt bezig.
  Heel bijzonder vond ik om te zien dat na een aantal oefeningen mijn drukke hond rustiger werd, aandacht voor mij kreeg, zelfs met een andere hond in de buurt, wat normaal gesproken altijd leuker was.
  De 1e les waren we met z’n 2-en met 2 erg drukke honden, die voor alles interesse hadden, behalve voor ons. We zijn met rust, geduld, herhaling met een soort van hindernissen aan het werk gegaan en gaandeweg zag je de honden veranderen, ze gingen zich meer concentreren op waar we mee bezig waren, kregen meer aandacht voor ons en werden uiteindelijk veel rustiger en aan het eind van de les zaten deze 2 drukke vrolijke adhd’ers rustig, zonder spanning op de riem, naast elkaar.
  De 2e les werd er op het veld naast ons eerst nog flyball-les gegeven. Dat gaf natuurlijk veel afleiding, waardoor het een uitdaging werd om de aandacht van de hond te krijgen. Wederom met rust, geduld, herhaling aan het werk gegaan en na een tijdje merkte ikzelf dat het flyball-veld leeg was en ik niet eens gemerkt had dat die les afgelopen was, met zoveel concentratie en aandacht waren mijn hond en ik dus aan het werk.
  Super leuk om dat dan te bereiken!
  En een leuke uitdaging om mee verder te gaan om zo in het dagelijks leven ook meer rust in de hond te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *