Trainingslocatie

Trainingslocatie


Trainingslocatie:
Het terrein ligt aan de Langekampweg 20 in Ede, aan de westkant naast de spoorlijn.

Google maps Hondenschool Together

Routebeschrijving

Vanuit Lunteren:
Bij de kruising tuincentrum “Kernhem” rechtdoor de Proosdijerveldweg op. Bij de volgende verkeerslichten rechtsaf de Slotlaan op. Daarna bij het 2e verkeerslicht linksaf, komt u op de Kastelenlaan, dan bij het 2e verkeerslicht rechtsaf de Koekeltse Boslaan op. Na 400 meter linksaf de Langekampweg op en na 120 meter rechtsaf richting Tesqua. Dan na 10 meter links aanhouden en dan 150 meter rechtsaf langs de spoorlijn rijden. De verharde weg gaat over in een zandweg. Na 50 meter ligt aan de rechterkant het terrein.

Vanuit Otterlo:
Komende van de Apeldoornseweg richting Ede, bij de grote kruising Rijksweg 224, rechtsaf de Rijksweg op richting Veenendaal, bij het volgende kruispunt (rechts van u het tuincentrum Kernhem) , linksaf de Proosdijerveldweg op. Bij de volgende verkeerslichten rechtsaf de Slotlaan op. Daarna bij het 2e verkeerslicht linksaf de Kastelenlaan op dan bij het 2e verkeerslicht rechtsaf de Koekeltse Boslaan op. Na 400 meter linksaf de Langekampweg op en na 120 meter rechtsaf richting Tesqua. Dan na 10 meter links aanhouden en dan 150 meter rechtsaf langs de spoorlijn rijden. De verharde weg gaat over in een zandweg. Na 50 meter ligt aan de rechterkant het terrein.

Vanaf snelweg A 12 afslag Ede-Wageningen:
Richting Ede de Willem Dreeslaan op, onder winkelcentrum “de Stadspoort” door, bij het 5e verkeerslicht linksaf de Koekeltse Boslaan op. Na 400 meter linksaf de Langekampweg op en na 120 meter rechtsaf richting Tesqua. Dan na 10 meter links aanhouden en dan 150 meter rechtsaf langs de spoorlijn rijden. De verharde weg gaat over in een zandweg. Na 50 meter ligt aan de rechterkant het terrein.