Reacties

Reacties

We vinden het erg leuk als je een reactie plaatst.

14 gedachten over “Reacties

 1. Layka (Duitse herder nu precies 1 jaar oud)en ik hebben veel geleerd bij Jan. Het was heel leuk om de puppycursus te doen en daarna nog door te oefenen. Er is ruimte en aandacht voor iedere hond en met feestdagen als sinterklaas en Pasen waren er superleuke dingen voor hond en baasje.
  Bedankt voor alles

 2. Vorig jaar zijn wij begonnen met de puppycursus bij hondenschool Together. Dat beviel zo goed dat we inmiddels aan onze vijfde cursus gaan beginnen. Er blijft zoveel te leren en het samenwerken met je hond is fantastisch op deze manier. Het hele team is ontzettend kundig, vriendelijk en enthousiast. Echt een top hondenschool!

 3. Sinds half januari volg ik met mijn pup Wikka de puppycursus bij Together. De cursus wordt met veel liefde, geduld en enthousiasme door Elly gegeven. Doordat de groep niet te groot is, op dit moment 4 pups, is er ruim aandacht voor iedere pup en eigenaar. Communicatie is duidelijk en relaxt. Het leuke vind ik dat ook Jan en Lia (de andere trainers) aandacht hebben voor alle honden, ongeacht wie er bij in hun groep zit. Na de cursus staat er voor wie er zin in heeft een kan koffie klaar. Fijn om bij te kletsen en ervaringen en tips uit te wisselen. Ik ben blij met Together en mijn hondje Wikka ook!

 4. Vandaag hebben wij met onze Belle en haar 8 pups een puppyparcours gedaan. Alle nieuwe eigenaren waren ook aanwezig. We zijn zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen. Na een deskundige uitleg van Jan, hebben we genoten om de pups te zien op het parcours.
  En toen kon het knuffelen beginnen terwijl Jan alle vragen deskundig beantwoordde. Jan & Co; hartstikke bedankt !

 5. Jan is een kundige en geduldige leraar. Hij heeft oog voor het welzijn van geleider en hond. Met leuke oefeningen zorgt hij er voor dat je een team wordt met je hond en dat er samenwerking plaatsvindt. Mooi om te zien hoe zich dit binnen 1 les al kan ontwikkelen. Echt een aanrader!

 6. Samen met mijn super drukke vrolijke jonge rottweilertje hebben wij met veel plezier inmiddels een aantal lessen bij Jan gevolgd.
  De naam vd hondenschool is heel doeltreffend, Together, want dat is ook echt wat je doet, je bent samen aan het werk. Samen werk je op een creatieve manier aan aandacht, concentratie, bewustwording, balans. Dit doen we in een kleine groep, waarbij je individueel samen met je hond werkt. Hierdoor ben je de hele les echt bezig.
  Heel bijzonder vond ik om te zien dat na een aantal oefeningen mijn drukke hond rustiger werd, aandacht voor mij kreeg, zelfs met een andere hond in de buurt, wat normaal gesproken altijd leuker was.
  De 1e les waren we met z’n 2-en met 2 erg drukke honden, die voor alles interesse hadden, behalve voor ons. We zijn met rust, geduld, herhaling met een soort van hindernissen aan het werk gegaan en gaandeweg zag je de honden veranderen, ze gingen zich meer concentreren op waar we mee bezig waren, kregen meer aandacht voor ons en werden uiteindelijk veel rustiger en aan het eind van de les zaten deze 2 drukke vrolijke adhd’ers rustig, zonder spanning op de riem, naast elkaar.
  De 2e les werd er op het veld naast ons eerst nog flyball-les gegeven. Dat gaf natuurlijk veel afleiding, waardoor het een uitdaging werd om de aandacht van de hond te krijgen. Wederom met rust, geduld, herhaling aan het werk gegaan en na een tijdje merkte ikzelf dat het flyball-veld leeg was en ik niet eens gemerkt had dat die les afgelopen was, met zoveel concentratie en aandacht waren mijn hond en ik dus aan het werk.
  Super leuk om dat dan te bereiken!
  En een leuke uitdaging om mee verder te gaan om zo in het dagelijks leven ook meer rust in de hond te krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *